Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skinke, ost og porcheret æg

Skinke, ost og porcheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
4 skiverciabatta
 
1 spsk.dijonsennep
 
1 håndfuld rucola
8 corichoner
0.5 spsk.hvidvinseddike
1 spsk.olivenolie
 Salt
 peber
 
4 skivergod kogt skinke
 
4 daddeltomater
1 forårsløg
1 spsk.balsamico
1 spsk.olivenolie
 Salt
 peber
 
4 skivercheddar ost (revet)
 
4 æg
4 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
2 store håndfulde rucola
1 forårsløg
8 daddeltomater
0.5 spsk.balsamico
1 spsk.olivenolie
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hak rucolaen fint, og skær cornichonerne i skiver. Vend rucola og cornichoner i olivenolie og hvidvinseddike, samt salt og peber.

Hak daddeltomater og forårsløg fint, og vend det i olivenolie og balsamico, samt salt og peber.

Bland en salat af rucola, daddeltomater og forårsløg, og vend den i olivenolie, balsamico, salt og peber.

Rist ciabatta brødne i en varm ovn.

Smør ciabbatta brødne med dijon, og top dem med ruculablanding, en skive skinke, tomatsalsa og revet ost, og sæt dem i ovnen igen, til osten begynder at smelte.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes ægene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag ægene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden. Giv dem lidt salt og peber.

Top ciabbata brødne med de pocherede æg, og server med salaten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 662 gange,
og udskrevet 32 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu