Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Italiesk inspireret tatar med porcheret æg

Italiesk inspireret tatar med porcheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
4 skiverciabatta
 
3 spsk.mayonnaise
1 soltørret tomat
10 basilikum blade
 
100 g.okseinderlår/mørbrad
2 skiverparmaskinke
1 soltørret tomat
1 spsk.kapers
1 bananskalotteløg
2 ansjosfileter
0.5 tsk.dijonsennep
1 spsk.olivenolie
1 æggeblommer
 Salt
 peber
 
4 æg
4 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
1 lille romainesalat
0.25 agurk
10 cherrytomater
10 cornichoner
1 forårsløg
1 spsk.olivenolie
0.5 spsk.balsamicoeddike
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hak den soltørret tomat og basilikumbladene fint, og bland dem i mayonnaisen.

Afpuds køddet omhyggeligt for alle sener. Hak kødet fint, dog så der stadigvæk er en smule struktur tilbage. Hak parmaskinke, soltørret tomat, kapers , skalotteløg og ansjos fileter meget fint. Balnd alle ingredienser til tataren, og lad den trække i mindst en halv time.

Lav en salat af strimlet romainesalat, forårsløg, cherrytomater, agurk og cornichoner, og vend den i olivenolie, balsamico, salt og peber.

Rist ciabattaskiverne.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes ægene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag ægene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden.

Smør ciabattabrødne med tomat/basilikum mayonnaisen, lav fire små bøffe af tataren og top brødne med en tatarbøf og et porcheret æg. Server med salaten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (15 stemmer)

Opskriften er vist 859 gange,
og udskrevet 30 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu