Italiesk inspireret tatar med porcheret æg

Italiesk inspireret tatar med porcheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverciabatta
 
3 spsk.mayonnaise
1 soltørret tomat
10 basilikum blade
 
100 g.okseinderlår/mørbrad
2 skiverparmaskinke
1 soltørret tomat
1 spsk.kapers
1 bananskalotteløg
2 ansjosfileter
0.5 tsk.dijonsennep
1 spsk.olivenolie
1 æggeblommer
 Salt
 peber
 
4 æg
4 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
1 lille romainesalat
0.25 agurk
10 cherrytomater
10 cornichoner
1 forårsløg
1 spsk.olivenolie
0.5 spsk.balsamicoeddike
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hak den soltørret tomat og basilikumbladene fint, og bland dem i mayonnaisen.

Afpuds kødet omhyggeligt for alle sener. Hak kødet fint, dog så der stadigvæk er en smule struktur tilbage. Hak parmaskinke, soltørret tomat, kapers, skalotteløg og ansjos fileter meget fint. Bland alle ingredienser til tataren, og lad den trække i mindst en halv time.

Lav en salat af strimlet romainesalat, forårsløg, cherrytomater, agurk og cornichoner, og vend den i olivenolie, balsamico, salt og peber.

Rist ciabattaskiverne.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden.

Smør ciabattabrødene med tomat/basilikum mayonnaisen, lav fire små bøffe af tataren og top brødene med en tatarbøf og et pocheret æg. Server med salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 1785 gange,
og udskrevet 49 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu