Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget hellefisk med friskost og porcheret æg

Røget hellefisk med friskost og porcheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
4 skivergiabatta
 
2 spsk.friskost
0.5 citron (skallen)
1 tsk.frisk timian
 
100 g.røget hellefisk
 
6 daddeltomater
1 forårsløg
2 tsk.olivenolie
1 tsk.citronsaft
 Salt
 peber
 
4 æg
3 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
2 håndfulde babyspinat
1 spsk.olivenolie
2 tsk.æbleeddike
 Salt
 peber
 
200 g.hytteost
0.25 agurk
1 stilkbladselleri
1 pt.dild
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Rør friskosten med citronskal og timian.

Hak daddeltomaterne og forårsløget fint, og vend dem med olivenolie, citronsaft, salt og peber.

Hak babyspinaten groft, og vend den med olivenolie, æbleeddike, salt og peber.

Skær agurk og bladselleri i mindre stykker, og hak dilden groft. Bland hytteost, agurk, bladselleri, dild, salt og peber.

Rist giabatta skiverne.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes ægene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag ægene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden.

Smør giabatta skiverne med friskosten, læg en skive hellefisk på, top med lidt tomatsalsa og et pocheret æg. Server med babyspinat og hytteost blandingen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 689 gange,
og udskrevet 32 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu