Rør smør og sukker luftigt og rør æggene i 1 ad gangen.
Bland mel med bagepulver, og kom det i dejen sammen med makronraspen og kom ananasstykkerne i.
Smør en springform ,på ca 25 cm, eller brug bagepapir, og fyld dejen i.
Bages v. 190 grader i ca 45-60 min.
Lad kagen afkøle på bagerist. Er fryseegnet.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 735 gange, og udskrevet 24 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider