Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Arme riddere 04

Arme riddere 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 stk

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Zebina

Indsendt :



Ingredienser:
4 Toast brød
5 dl.sødmælk
 Kanel
 sukker
 Smør
 
Opskrift:
Tag de 5 dl mælk og hæld op i en dyb tallerken eller en skål.

Tag en stk Toast af gangen af de 4 og vend i mælken, så mælken suges ind i brødet, der skulle gerne være nok mælk til alle 4 stk toast brød.

Tag panden frem på komfuret og tænd for komfuret, (Ikke for voldsom varme ellers brændes brødet på) tag noget smør eller margarine på panden og smelt det.

Når smøret er smeltet tages de 4 stk Toast brød på panden, tag Kanel sukkeret og drys først på den ene side af brødet, til det er brun af kanel sukker, derefter vendes brødet med det samme og så drysses der også kanel sukker på den anden side af brødet til det er brun af kanel sukker.

Når brødet er blevet gylden brun på den ene side med kanel vendes den så den anden side med kanel kan få den gylden brune farve.

Derefter serveres brødet på en tallerken og så kan du spise det.

Tips:
Hvis panden du bruger er lille, så nøges med 2 stks toast brød af gangen i stedet for 4 stks.

Hvor meget kanel sukker du putter på dit brød afhænger af om hvor meget du kan lide der kommer på, drys den mængde på du syndes smager godt.

Du kan altid regulere mængden af mælk, hvis du skal bruge mere, da jeg selv oplever at det er forskelligt hvor meget brødet suger.
Hvis du oplever der bruges for meget mælk, så brug mindre fremadrettet.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Arme Riddere

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 601 gange,
og udskrevet 35 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu