Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vanillefromage 02

Vanillefromage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Krydderurter - Vanille

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 fromage:
7 bladehusblas
1 stangvanille
3 æg
6 spsk.sukker
3 dl.kærnemælk
¼ literpiskefløde
 
 sauce:
1 dl.vand
85 g.sukker
 skal fra vanillestangen
1 tsk.kartoffelmel
1 spsk.vand
100 g.frosne, optøede blåbær
100 g.frosne, optøede hindbær
 


Opskrift:

Vanillefromage:
Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud (gem skallen). Pisk hele æg, sukker og vanillekorn sammen til en luftig blanding. Vend forsigtigt kærnemælk i. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med ca. 1 dl af æggeblandingen og rør den i resten. Pisk fløden stiv og vend den i. Skyl 6 portionsskåle (a ca. 3 dl) i koldt vand og kom ca. 2 dl fromage i hver. Stil dem tildækket i køleskabet i mindst 5 timer.

Lun frugtsauce:
Kom vand, sukker og vanilleskal i en gryde. Bring det i kog under omrøring. Kog blandingen ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tag gryden fra varmen. Rør kartoffelmel og vand til en jævning og hæld den i sukkerlagen under omrøring. Vend bærrene i sukkerlagen og lad frugtsaucen stå i ca. 15 min. Fjern vanilleskallen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7300 gange,
og udskrevet 112 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu