Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget svinemørbrad med porcherede æg

Røget svinemørbrad med porcherede æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
4 skiverciabatta
 
4 spsk.mayonnaise
0.5 bdt.estragon
 
250 g.kogte kartofler
10 cherrytomater
2 forårsløg
 Smør
 Salt
 peber
 
1 stor håndfuld rucola
4 spsk.parmesan
1 spsk.olivenolie
 Salt
 sort peber
 
8 skiverrøget svinemørbrad
 
4 æg
4 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hak estragonen fint, og rør den i mayonnaisen.

Kvart kartoflerne og steg dem gyldne i smør. Et par minutter inden kartoflerne er færdige, tilsættes tomater og forårsløg, som varmes kort igennem. Smag til med salt og peber.

Hak rucolaen fint, og høvl parmesanen med en tyndskræller. Bland rucola, parmesan og olivenolie, og smag til med salt og rigeligt sort peber.

Rist giabatta skiverne.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes ægene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag ægene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden.

Top giabatta skiverne med rucola blandingen, læg to skiver mørbrad på hver skive, og slut af med et pocheret æg. Server med kartoflerne og en god klat estragonmayonnaise.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 511 gange,
og udskrevet 16 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu