| |
|
Sylte
Sylte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
PålægRet : Pålæg - Pålæg
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet
Indsendt af : Jacob
Indsendt :
| |
|
|
2000 | g. | kød. (skank, bovstykke, nakkekam)2000 g. kød. (skank, bovstykke, nakkekam) | 15 | dl. | vand (må ikke dække kødet)15 dl. vand (må ikke dække kødet) | 3 | dl. | eddike3 dl. eddike | 3 | tsk. | salt3 tsk. salt | | | |
| |
Koges i 2 – 3 timer
Efter kogning: Fjern alt ikke kød (skind fedt m.m.) og findel kødet i trevler.
Si lagen, gem ca. 1 ltr. og tilsæt evt. 2 blade husblas.
Læg et lag kød i en form så bunden er dækket.
Hæld lidt lage over og pres sammen.
Drys med salt og peber.
Læg et nyt lag kød over, hæld lage over, pres sammen, drys med salt og peber.
Gentag indtil kødet er brugt.
Slut af med salt og peber.
Stilles på køl et døgns tid inden spisning.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 555 gange, og udskrevet 24 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|