Sylte
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Jacob Indsendt : Red : |
|
|
Koges i 2 – 3 timer
Efter kogning: Fjern alt ikke kød (skind fedt m.m.) og findel kødet i trevler. Si lagen, gem ca. 1 l. og tilsæt evt. 2 blade husblas. Læg et lag kød i en form så bunden er dækket. Hæld lidt lage over og pres sammen. Drys med salt og peber. Læg et nyt lag kød over, hæld lage over, pres sammen, drys med salt og peber. Gentag indtil kødet er brugt. Slut af med salt og peber. Stilles på køl et døgns tid inden spisning. |
|
|
Opskriften er vist 1137 gange,
og udskrevet 55 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne