Sylte

Sylte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 pers

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Jacob

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2000 g.kød. (skank, bovstykke, nakkekam)
15 dl.vand (må ikke dække kødet)
3 dl.eddike
3 tsk.salt
 
Opskrift:
Koges i 2 – 3 timer

Efter kogning:
Fjern alt ikke kød (skind fedt m.m.) og findel kødet i trevler.
Si lagen, gem ca. 1 l. og tilsæt evt. 2 blade husblas.

Læg et lag kød i en form så bunden er dækket.

Hæld lidt lage over og pres sammen.

Drys med salt og peber.

Læg et nyt lag kød over, hæld lage over, pres sammen, drys med salt og peber.

Gentag indtil kødet er brugt.

Slut af med salt og peber.

Stilles på køl et døgns tid inden spisning.





karakterer:
Opskriften er vist 1025 gange,
og udskrevet 47 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu