Grøntlasagne med Spinat og Græskar

Grøntlasagne med Spinat og Græskar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Cocio87

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Græskarfyld:
1 hokkaidogræskar eller butternutsquash
1 spsk.olivenolie
 
 Spinatfyld:
1 løg
2 fedhvidløg
25 g.smør
900 g.frossen helbladet spinat
 
 Bechamel:
7.5 dl.mælk
75 g.hvedemel
25 g.smør
1 fedhvidløg
1 laurbærblad
1 muskatnød
 
250 g.friske lasagneplader
1 stk.parmesanost
 
Opskrift:
Skær græskarret i kvarter og skrab kernerne ud. Skær i 1 cm tykke skiver. Læg på en bageplade, skænk med olie, drys med salt og peber, og bag i ovnen ved 220 grader i 25 min. Tag ud, og skru ned til 180.

Hak løg og hvidløg og steg dem klare i smør. Tilsæt spinaten og varm igennem til spinaten er varm og væsken er fordampet. Smag til med salt og peber.

Pisk mælk og mel sammen i en gryde og tilsæt smør, hvidløg og laurbærblad. Pisk til sovsen koger. Skru lidt ned, og kog 8 min. Fisk hvidløg og laurbærblad op og smag til med muskatnød, salt og peber.

Læg lidt bechamel i bunden af et fad og læg derefter lasagneplader, spinat, græskar og bechamelsovs. Drys med parmesan og gentag lagene til alt er brugt. Slut af med bechamel og parmesan.

Dæk med stanniol, og bag 30 min. Fjern dækket, og bag yderligere 30 min. Hvil tildækket 15 min før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 1902 gange,
og udskrevet 55 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu