|
4 | | skiver ciabatta4 skiver ciabatta | | | | 100 | g. | friskost100 g. friskost | 1 | | avocado 1 avocado | 100 | g. | røget laks (4 skiver)100 g. røget laks (4 skiver) | | | | 4 | | æg4 æg | 3 | spsk. | eddike3 spsk. eddike | | | Salt Salt | | | peber peber | | | | 1 | bdt. | grønne asprages1 bdt. grønne asprages | 25 | g. | smør25 g. smør | | | Salt Salt | | | peber peber | | | | 2 | | håndfulde babyspinat2 håndfulde babyspinat | 1 | spsk. | olivenolie1 spsk. olivenolie | 1 | tsk. | hvidvinseddike1 tsk. hvidvinseddike | | | | 1 | | avocado1 avocado | 6 | | dadeltomater6 dadeltomater | 1 | | forårsløg1 forårsløg | 1 | spsk. | olivenolie1 spsk. olivenolie | 2 | tsk. | citronsaft2 tsk. citronsaft | | | Salt Salt | | | peber peber | | | |
| |
Hak tomaterne og forårsløget fint, og skær avocadoen i tern. Vend blandingen i olivenolie, citronsaft, salt og peber.
Vend baby spinaten i olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber.
Knæk enderne af aspargesne, og steg dem i rilgeligt smør, til de begynder at blive møre, men stadigvæk har lidt bid. Smag til med salt og peber
Rist ciabatta skiverne.
Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag ægene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.
Skær en avocado i skiver.
Smør hver brød med friskost, læg skiver af avocado over, læg en skive laks på , og slut af med et pocheret æg. Server med babyspinaten, toppet med avocado salaten, og de smørstegte asparges.
|