Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget laks, friskost og avocado med porcheret æg

Røget laks, friskost og avocado med porcheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
4 skiver ciabatta
 
100 g.friskost
1 avocado
100 g.røget laks (4 skiver)
 
4 æg
3 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
1 bdt.grønne asprages
25 g.smør
 Salt
 peber
 
2 håndfulde babyspinat
1 spsk.olivenolie
1 tsk.hvidvinseddike
 
1 avocado
6 dadeltomater
1 forårsløg
1 spsk.olivenolie
2 tsk.citronsaft
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hak tomaterne og forårsløget fint, og skær avocadoen i tern. Vend blandingen i olivenolie, citronsaft, salt og peber.

Vend baby spinaten i olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber.

Knæk enderne af aspargesne, og steg dem i rilgeligt smør, til de begynder at blive møre, men stadigvæk har lidt bid. Smag til med salt og peber

Rist ciabatta skiverne.

Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag ægene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.

Skær en avocado i skiver.

Smør hver brød med friskost, læg skiver af avocado over, læg en skive laks på , og slut af med et pocheret æg. Server med babyspinaten, toppet med avocado salaten, og de smørstegte asparges.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 1275 gange,
og udskrevet 46 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu