| |
|
Marinerede kartofler (Fedtfattig)
Marinerede kartofler (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | små kartofler 500 g. små kartofler | 3-400 | g. | grønne bønner 3-400 g. grønne bønner | 1 | pose | radiser 1 pose radiser | 1 | buket | frisk dild, hakket groft1 buket frisk dild, hakket groft | | | | | | Marinade: Marinade: | 1-2 | | skarlotteløg, finthakkede 1-2 skarlotteløg, finthakkede | 4 | spsk. | æbleeddike 4 spsk. æbleeddike | 1 | spsk. | olivenolie, eller rapsolie 1 spsk. olivenolie, eller rapsolie | 2 | spsk. | ahornsirup 2 spsk. ahornsirup | 1 | spsk. | Dijon sennep 1 spsk. Dijon sennep | | | |
| |
kartoflerne vaskes/skures og koger i ca. 10 - 12 minutter.
Bønnerne dampes let i letsaltet vand.
Radiserne skylles/renses og skæres i skiver.
Ingredienserne til marinaden blandes og det hele vendes sammen.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2
(5 stemmer)
Opskriften er vist 26495 gange, og udskrevet 885 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|