overtrækschokolade fra Odense (chokoladeknapper) 250 g. overtrækschokolade fra Odense (chokoladeknapper)
Opskrift:
Bland alle ingredienser (bortset fra chokoladeknapperne) sammen, evt. På en røremaskine, til dejen er blød og ensartet.
Put dejen i en sprøjtepose, og tryk små dejtoppe ud på en bradepande. Kuglerne skal være på størrelse med en hasselnød med skal. Put 2 chokoladeknapper på hver dejtop. Put bradepanden i køleskabet i min. 10 min. Til dejtoppene er kolde og hårde.
Bages midt i ovnen i ca. 8 min. Ved 200 grader. Småkagerne Skal være let brune i kanten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(63 stemmer)
Opskriften er vist 2324 gange, og udskrevet 48 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider