Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fersken rejesuppe

Fersken rejesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Pia

Indsendt :



Ingredienser:
3-4 spsk.Olie
2 spsk.Karry
2 Løg
3-4 fedHvidløg
1 ds.Flåede tomater
5 dl.Okseboullion
 
2.5 dl.Piskefløde
1 ds.Ferskner i tern
200 g.rejer
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Karry, løg og hvidløg svitses i olien.

De flåede tomater og okseboullionen hældes ved og koges i 5-10 min.

Piskefløde, ferskner og rejer tilsættes og opvarmes.

Salt og peber efter behov.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (18 stemmer)

Opskriften er vist 1111 gange,
og udskrevet 74 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu