| |
|
Fersken rejesuppe
Fersken rejesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
SuppeRet : Suppe - Diverse supper
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet
Indsendt af : Pia
Indsendt :
| |
|
|
3-4 | spsk. | Olie3-4 spsk. Olie | 2 | spsk. | Karry2 spsk. Karry | 2 | | Løg 2 Løg | 3-4 | fed | Hvidløg3-4 fed Hvidløg | 1 | ds. | Flåede tomater1 ds. Flåede tomater | 5 | dl. | Okseboullion5 dl. Okseboullion | | | | 2.5 | dl. | Piskefløde2.5 dl. Piskefløde | 1 | ds. | Ferskner i tern1 ds. Ferskner i tern | 200 | g. | rejer200 g. rejer | | | Salt Salt | | | peber peber | | | |
| |
Karry, løg og hvidløg svitses i olien.
De flåede tomater og okseboullionen hældes ved og koges i 5-10 min.
Piskefløde, ferskner og rejer tilsættes og opvarmes.
Salt og peber efter behov.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8
(18 stemmer)
Opskriften er vist 1247 gange, og udskrevet 80 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|