Gæren opløses i den lunkne mælk. Mel, salt og smør i små stykker tilsættes, og dejen æltes sammen til en glat dej. Hæver i 30 min. Dejen deles i 30 stykker (samme antal som pølserne), som trilles til fingertykke stænger. Hver pølse omrulles med et stykke dej. Efterhæver 20 min.
Vandet bringes i kog, natron tilsættes og koger med i et minuts tid. Herefter koges 3-4 "dogs" af gangen i 20-30 sekunder og lægges herefter på en bageplade med bagepapir. "Dogs'ne" drysses med groft salt, inden de bages i 15-20 minutter ved 180 grader varmluft, til de er mørkebrune.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(12 stemmer)
Opskriften er vist 2641 gange, og udskrevet 31 gange.
Energi:
KJ total 12728 (3030 kcal)
KJ pr. Stk 424 (101 kcal)
Vægt ialt 2172 gram
Vægt pr. Stk 72 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 586 KJ (139 kcal) Protein 4.7 gram Fedt 6.9 gram Kulhydrat 15.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider