Rør mayonnaisen med citronskal og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Hak baby spinaten groft, skær forårsløget fint, skær avocadoen i tern, og hak dilden groft. Vend alle ingredienserne til salaten sammen, og smag til med salt og peber.
Rist ciabatta brødne.
Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag ægene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.
Smør en spiseske mayonnaise på hver af ciabatta brødne, fordel rejerne på brødne og top dem med et pocheret æg. Server med salaten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 1075 gange, og udskrevet 28 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider