Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rejer, citron mayonnaise og porcheret æg

Rejer, citron mayonnaise og porcheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
4 skiver ciabatta
 
4 spsk.mayonnaise
1 spsk.citronskal
2 spsk.citronsaft
 Salt
 peber
 
125 g.rejer
 
4 æg
3 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
2 håndfulde babyspinat
2 avocadoer
1 forårsløg
1 potte dild
200 g.hytteost
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Rør mayonnaisen med citronskal og citronsaft, og smag til med salt og peber.

Hak baby spinaten groft, skær forårsløget fint, skær avocadoen i tern, og hak dilden groft. Vend alle ingredienserne til salaten sammen, og smag til med salt og peber.

Rist ciabatta brødne.

Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag ægene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.

Smør en spiseske mayonnaise på hver af ciabatta brødne, fordel rejerne på brødne og top dem med et pocheret æg. Server med salaten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 926 gange,
og udskrevet 27 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu