|
8 | | skiver ciabatta8 skiver ciabatta | | | | 4 | | ferske chorizo pølser4 ferske chorizo pølser | 1 | spsk. | olivenolie1 spsk. olivenolie | | | | 2 | | store tomater2 store tomater | 2 | | soltørrede tomater2 soltørrede tomater | 1 | fed | hvidløg1 fed hvidløg | 0.5 | spsk. | tørret basilikum0.5 spsk. tørret basilikum | 4 | spsk. | olivenolie4 spsk. olivenolie | 0.5 | tsk. | honning0.5 tsk. honning | | | Salt Salt | | | peber peber | | | | 2 | tsk. | dijon sennep2 tsk. dijon sennep | 3 | spsk. | olivenolie3 spsk. olivenolie | 0.25 | tsk. | honning0.25 tsk. honning | | | Groftkværnet sort peber Groftkværnet sort peber | | | | 1 | | håndfuld rucola1 håndfuld rucola | 1 | | forårsløg1 forårsløg | 2 | spsk. | kapers2 spsk. kapers | 1 | spsk. | olivenolie1 spsk. olivenolie | | | | 4 | tsk. | pesto4 tsk. pesto | 1 | | mozarella1 mozarella | | | | 4 | | æg4 æg | 3 | spsk. | eddike3 spsk. eddike | | | Salt Salt | | | peber peber | | | | 2 | | håndfulde rucola2 håndfulde rucola | 8 | | daddeltomater8 daddeltomater | 1 | | forårsløg1 forårsløg | 1 | spsk. | olivenolie1 spsk. olivenolie | 1 | tsk. | balsamico eddike1 tsk. balsamico eddike | | | Salt Salt | | | Peber Peber | | | |
| |
Skær de store tomater groft, og hak de soltørrede tomater og hvidløget fint. Bland alle ingredienser til tomatsovsen i en lille gryde, og lad det koge godt sammen, indtil tomaterne er næsten opløst, og sovsen er blevet meget tyk i konsistensen.
Steg pølserne i lidt olivenolie på en pande.
Rør en vinaigrette af dijonsennep, olivenolie, honning og pebber.
Hak rucola, forårsløg og kapers fint, og vend det i lidt olivenolie.
Lav en salat af rucola, forårsløg og daddeltomater, og vend den i olivenolie og balsamico.
Rist ciabatta brødne.
Skær mozarellaen i 8 skiver. Smør fire skiver ciabatta med pesto, og fordel mozarellaen over. Sæt brødne i ovnen, og smelt osten.
Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag ægene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.
Smør de fire brød uden ost, med sennepsvinaigretten, top med rucola, en chorizo pølse (halveret på langs) og til sidst tomatsovs. Top ostebrødne med et pocheret æg. Server med salaten.
|