Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brunchpølser, brasede kartofler og pocheret æg

Brunchpølser, brasede kartofler og pocheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
4 skiver ciabatta
 
8 gode brunch pølser
1 kvistrosmarin
2 spsk.oliven olie
 
4 tsk.dijonsennep
 
2 store tomater
2 soltørrede tomater
1 fedhvidløg
4 spsk.olivenolie
0.5 spsk.tørret basilikum
0.5 spsk.honning
0.5 spsk.hvidvinseddike
 Salt
 peber
 
250 g.kogte kartofler
1 forårsløg
25 g.smør
10 daddeltomater
 Salt
 peber
 
4 æg
3 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær de store tomater groft, og hak de soltørrede tomater og hvidløget fint. Bland alle ingredienser til tomatsovsen i en lille gryde, og lad det koge godt sammen, indtil tomaterne er næsten opløst, og sovsen er blevet meget tyk i konsistensen.

Skær kartoflerne ud i passende stykker, og steg dem i smør på en pande, til de begynder at få en god stegeskorpe. Del daddeltomaterne i fire, og hak forårsløget groft. Et par minutter før kartoflerne er færdige, tilsættes tometerne, forårsløget, salt og peber, og det varmes igennem.

Steg pølserne i olivenolie, sammen med en kvist rosmarin.

Rist ciabatta brødne.

Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag ægene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.

Smør hvert ciabatta brød med en teske dijon sennep, læg to pølser på og top med tomatsovsen.

Server brødne med en gang kartofler, og top kartoflerne med de porcherede æg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 1245 gange,
og udskrevet 16 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu