Brunchpølser, brasede kartofler og pocheret æg
Hovedingrediens : - Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red: |
|
|
Skær de store tomater groft, og hak de soltørrede tomater og hvidløget fint. Bland alle ingredienser til tomatsovsen i en lille gryde, og lad det koge godt sammen, indtil tomaterne er næsten opløst, og sovsen er blevet meget tyk i konsistensen.
Skær kartoflerne ud i passende stykker, og steg dem i smør på en pande, til de begynder at få en god stegeskorpe. Del daddeltomaterne i fire, og hak forårsløget groft. Et par minutter før kartoflerne er færdige, tilsættes tometerne, forårsløget, salt og peber, og det varmes igennem. Steg pølserne i olivenolie, sammen med en kvist rosmarin. Rist ciabatta brødne. Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag ægene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber. Smør hvert ciabatta brød med en teske dijon sennep, læg to pølser på og top med tomatsovsen. Server brødne med en gang kartofler, og top kartoflerne med de porcherede æg. |
|
Opskriften er vist 1967 gange,
og udskrevet 26 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne