Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bearnaise sovs

Bearnaise sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Anders

Indsendt :



Ingredienser:
2 spsk.Bearnaise essens
200 g.Smør
4 past. Æggeblommer
1 spsk.Citronsaft
0.5 knsp.Groft salt
0.5 knsp.Peber
0.5 tsk.Estragon
 
Opskrift:
NÅR MAN LAVER BEARNAISE SOVS MÅ TEMPERATUREN IKKE OVERSTIGE 60 GRADER ELLERS SKILLER DEN.

Smelt smørret ved medium varme i en lille kasserolle.
Pisk æggeblommer og bearnaiseessens sammen over vandbad ved medium varme.
Pisk til det bliver luftigt og begynder at tykne.
Hæld smørret i, med en meget tynd stråle, lidt af gangen, ned til æggeblommerne og essensen.
Fortsæt med at piske til alt smørret er kommet i.
Smag sovsen til med salt, peber, citronsaft og estragon.
Hæld sovsen i en porcelænskål og hold den varm over vandbad, til den skal spises.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1845 gange,
og udskrevet 30 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu