Margarine, sukker, mel, kartoffelmel, bagepulver og æg kommes i en skål, og piskes til dejen er ensartet, hvorefter den hældes i en springform (ca. 23 cm). Rabarberne skæres i tykke skiver, gerne et par cm, fordeles over kagen, og trykkes ned i dejen.
Kagen bages ved 175˚ i 30-40 minutter.
Kagen serveres lun med cremefraise eller piskefløde.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(17 stemmer)
Opskriften er vist 1295 gange, og udskrevet 43 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider