Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marinerede kartofler II

Marinerede kartofler II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kg.nye kartofler
 litervand
 tsk.groft salt
1 spsk.herbes de provence (fransk krydderiblanding)
 dl.kogende vand
 spsk.dijonsennep
4 spsk.hvidvinseddike
½ dl.olivenolie
 tsk.fint salt
 friskkværnet peber
3/4 dl.kapers uden lage
 


Opskrift:

Skrab kartoflerne og skær evt. de største i mindre stykker. Kog dem i vand tilsat salt ved svag varme og under låg i ca. 12 min. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre.

Rør herbes de provence og kogende vand sammen i en stor skål, og lad det trække i ca. 1 min. Rør derefter resten af ingredienserne i. Vend kartoflerne i marinaden. Stil dem tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Vend 1-2 gange i kartoflerne. Smag til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16925 gange,
og udskrevet 456 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu