Tigerrejer og porcheret æg

Tigerrejer og porcheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiver ciabatta
 
12 tigerrejer
 
2 spsk.mayonnaise
2 spsk.cremefraiche 38%
 Citronsaft
 Salt
 peber
 
4 æg
3 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
1 bdt.asparges
2 spsk.smør
 Salt
 peber
 
2 håndfulde babyspinat
6 daddeltomater
1 forårsløg
1 spsk.olivenolie
1 tsk.hvidvinseddike
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Pil rejerne og fjern tarmen, og kog dem i let saltet vand, i ca. 2 minutter (de skal ikke meget mere end at skifte farve). Tag dem op af vandet, og lad dem køle af.

Knæk bunden af aspargeserne, og steg dem i smør til de er møre, men stadigvæk har bid, og krydr med salt og peber. Skær toppene af, og gem dem til rejemaden, og del stokken i tre, og gem dem til salaten.

Skyl spinaten og hak den groft. Del tomaterne i fire og snit forårsløget i fine skiver. Bland salaten med asparges stokkene, og vend den i lidt olie, eddike, salt og peber.

Rist 4 skiver ciabattabrød.

Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.

Top hver skive ciabatta med en spiseske af mayonnaise/cremefraiche blandingen, en fjerdedel af aspargeshovederne, tre tigerrejer, og slut af med et pocheret æg. Server med salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 1325 gange,
og udskrevet 39 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu