Røget laks med porcheret æg

Røget laks med porcheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverciabatta
 
100 g.røget laks (4 skiver)
 
4 æg
3 spsk.eddike
 salt
 peber
 
2 håndfulde babyspinat
200 g.hytteost
1 pottedild
 Salt
 peber
 
2 avocadoer
3 dadeltomater
1 forårsløg
1 spsk.olivenolie
1 spsk.citronsaft
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hak tomaterne og forårsløget fint. Vend tomater og løg med olie, citronsaft, salt og peber, og lad det trække.

Hak babyspinaten groft, og vend den med hakket dild og hytteosten. Smag til med salt og peber.

Halver avocadoerne, og befri dem for sten og skal.

Rist ciabatta skiverne.

Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.

Hæld overskydende væske fra tomat salsaen, og top de halve avocadoer med salsaen.

Læg en skive røget laks på ciabatta skiverne, og top med et pocheret æg.





karakterer:
Opskriften er vist 2363 gange,
og udskrevet 52 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu