Tunmousse à la Rikke

Tunmousse à la Rikke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 ds.tun
7.5 dl.fraiche 9%
0.5 løg
9 Husblas, blade
 Citronsaft
 Peber
 Evt.salt
 
 Pynt:
 Stenbiderrogn
 
Opskrift:
Husblas lægges i koldt vand.

Tun, finthakket løg og creme fraiche røres til en jævn masse. Smag til med citronsaft, peber og evt. salt.

Husblassen tages op af vandet og smeltes ved svag varme i det vand, der hang ved dem. Husblassen røres i tunmassen.

Stil moussen i køleskab og pynt med rogn lige før servering.

Kan laves dagen i forvejen.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Opskriften er vist 2450 gange,
og udskrevet 42 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu