| |
|
Tunmousse à la Rikke
Tunmousse à la Rikke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
ForretterRet : Forretter - Forretter
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandIndsendt :
| |
|
|
3 | ds. | tun3 ds. tun | 7.5 | dl. | fraiche 9%7.5 dl. fraiche 9% | 0.5 | | løg0.5 løg | 9 | | blade husblas9 blade husblas | | | Citronsaft Citronsaft | | | Peber Peber | | Evt. | salt Evt. salt | | | | | | Pynt: Pynt: | | | Stenbiderrogn Stenbiderrogn | | | |
| |
Husblas lægges i koldt vand.
Tun, finthakket løg og creme fraiche røres til en jævn masse. Smag til med citronsaft, peber og evt. salt.
Husblassen tages op af vandet og smeltes ved svag varme i det vand, der hang ved dem. Husblassen røres i tunmassen.
Stil moussen i køleskab og pynt med rogn lige før servering.
Kan laves dagen i forvejen.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 1716 gange, og udskrevet 28 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|