Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tunmousse à la Rikke

Tunmousse à la Rikke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 ds.tun
7.5 dl.fraiche 9%
0.5 løg
9 blade husblas
 Citronsaft
 Peber
 Evt.salt
 
 Pynt:
 Stenbiderrogn
 
Opskrift:
Husblas lægges i koldt vand.

Tun, finthakket løg og creme fraiche røres til en jævn masse. Smag til med citronsaft, peber og evt. salt.

Husblassen tages op af vandet og smeltes ved svag varme i det vand, der hang ved dem. Husblassen røres i tunmassen.

Stil moussen i køleskab og pynt med rogn lige før servering.

Kan laves dagen i forvejen.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 1716 gange,
og udskrevet 28 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu