Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Parmaskinke og porcherede æg

Parmaskinke og porcherede æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
8 skiverciabatta
 
4 skiverparmaskinke
1 mozarella
1 soltørret tomat
4 basilukum blade
2 spsk.frisk revet parmesan
1 kvistfrisk rosmarin
1 fedhvidløg
 Olivenolie
 
4 æg
3 spsk.eddike
4 skiverparmaskinke
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Del mozarellaen i fire, hak den soltørrede tomat fint. Rul mozarrela, soltørret tomat og et basilikumblad ind i fire skiver parmaskinke, og tryk det lidt, så de bliver lidt flade.

Varm olivenolie op i en pande, og tilsæt et halveret fed hvidløg, med skal, og en kvist rosmarin. Steg pakkerne med parmaskinken og mozarella, til de er gyldne og sprøde på begge sider. Når pakkerne vendes sidste gang, drysses de med revet parmesan.

Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag ægene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.

Rist ciabatta skiverne.

På fire af ciabatta brødne lægges de stegte parmaskinke pakker, og på de sidste fire brød lægges der en skive parmaskinke, og de toppes med de porcherede æg.

Server med en lille salat, vendt i olivenolie og hvidvinseddike.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 662 gange,
og udskrevet 21 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu