|
8 | skiver | ciabatta8 skiver ciabatta | | | | 4 | skiver | parmaskinke4 skiver parmaskinke | 1 | | mozarella1 mozarella | 1 | | soltørret tomat1 soltørret tomat | 4 | | basilukum blade4 basilukum blade | 2 | spsk. | frisk revet parmesan2 spsk. frisk revet parmesan | 1 | kvist | frisk rosmarin1 kvist frisk rosmarin | 1 | fed | hvidløg1 fed hvidløg | | | Olivenolie Olivenolie | | | | 4 | | æg4 æg | 3 | spsk. | eddike3 spsk. eddike | 4 | skiver | parmaskinke4 skiver parmaskinke | | | Salt Salt | | | peber peber | | | |
| |
Del mozarellaen i fire, hak den soltørrede tomat fint. Rul mozarrela, soltørret tomat og et basilikumblad ind i fire skiver parmaskinke, og tryk det lidt, så de bliver lidt flade.
Varm olivenolie op i en pande, og tilsæt et halveret fed hvidløg, med skal, og en kvist rosmarin. Steg pakkerne med parmaskinken og mozarella, til de er gyldne og sprøde på begge sider. Når pakkerne vendes sidste gang, drysses de med revet parmesan.
Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag ægene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.
Rist ciabatta skiverne.
På fire af ciabatta brødne lægges de stegte parmaskinke pakker, og på de sidste fire brød lægges der en skive parmaskinke, og de toppes med de porcherede æg.
Server med en lille salat, vendt i olivenolie og hvidvinseddike.
|