|
1000 | g. | Aldi Kirsebærgrød i pose1000 g. Aldi Kirsebærgrød i pose | 200 | g. | Rema 1000 Æblekagerasp200 g. Rema 1000 Æblekagerasp | 2.5 | dl. | Piskefløde. Pisket2.5 dl. Piskefløde. Pisket |
| |
Der tages en glasskål, mindst 2 liter.
De 500 gram kirsebærgrød, presses ud af posen med to fugtige fingre. og skålen rystes lidt, for at udjævne grøden.
Der fordeles lidt under halvdelen, af æblekageraspen, ovenpå grøden.
Derefter de sidste 500 gram kirsebærgrød, som denne gang fordeles over hele skålen / æblekageraspen, og rystes lidt igen.
Det sidste æblekagerasp fordeles i skålen / på grøden.
SÅ KAN SKÅLEN SÆTTES I KØLESKABET EVT MED FILM OVER, TIL DAGEN EFTER. DEN ER BEDST DAGEN EFTER. MEN KAN OGSÅ SPISES NÅR DEN ER LAVET.
Inden servering, piskes fløden, til skum og lægges på.
Den har været et hit blandt mine gæster, på Tvedhusekro, i mange år, og er meget hurtig og let at lave. og kan laves dagen før.
Lavede Lagt Kirsebærkage, til 80 gæster, til min 50 år fødselsdag. et kæmpe Hit.
Som i sikkert alle ved, kan i jo selv lave grøden og raspen, og sikkert også med andre grødarter, hvis i har lyst.
Man kan også købe andre grødarter i pose og bruge blaa. æblegrød, sveskegrød, jordbærgrød. Aldi`s blandet grød mm.
Anvendes som kage til kaffen eller dessert.
Velbekomme
|