Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lagt Kirsebærkage - Let

Lagt Kirsebærkage - Let, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nok ikke fryseegnet

Indsendt af : MrNuser

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.Aldi Kirsebærgrød i pose
200 g.Rema 1000 Æblekagerasp
2.5 dl.Piskefløde. Pisket
Opskrift:
Der tages en glasskål, mindst 2 liter.
De 500 gram kirsebærgrød, presses ud af posen med to fugtige fingre. og skålen rystes lidt, for at udjævne grøden.
Der fordeles lidt under halvdelen, af æblekageraspen, ovenpå grøden.
Derefter de sidste 500 gram kirsebærgrød, som denne gang fordeles over hele skålen / æblekageraspen, og rystes lidt igen.
Det sidste æblekagerasp fordeles i skålen / på grøden.
SÅ KAN SKÅLEN SÆTTES I KØLESKABET EVT MED FILM OVER, TIL DAGEN EFTER. DEN ER BEDST DAGEN EFTER. MEN KAN OGSÅ SPISES NÅR DEN ER LAVET.
Inden servering, piskes fløden, til skum og lægges på.
Den har været et hit blandt mine gæster, på Tvedhusekro, i mange år, og er meget hurtig og let at lave. og kan laves dagen før.
Lavede Lagt Kirsebærkage, til 80 gæster, til min 50 år fødselsdag. et kæmpe Hit.
Som i sikkert alle ved, kan i jo selv lave grøden og raspen, og sikkert også med andre grødarter, hvis i har lyst.
Man kan også købe andre grødarter i pose og bruge blaa. æblegrød, sveskegrød, jordbærgrød. Aldi`s blandet grød mm.
Anvendes som kage til kaffen eller dessert.

Velbekomme


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 745 gange,
og udskrevet 23 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu