Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Crumble med bær og marcipan

Crumble med bær og marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mille

Indsendt :



Ingredienser:
 Fyld:
250 g.frosne blandet bær
2 spsk.sukker
 
 Dej:
80 g.smør
1 tsk.vaniljesukker
50 g.hvedemel
50 g.havregryn
25 g.kokosmel
50 g.sukker
100 g.marcipan
Opskrift:
Kog bær op med 2 spsk sukker, gerne så det bliver en smule flydende.

Dejen laves ved at blande de øvrige ingredienser sammen. Brug evt. hænderne til at smuldre det godt sammen.
Dejen skal ikke være alt for klistret.

Kom bær-blandingen i bunden af et tærtefad og smuldr dejen over.

Crumble kagen bages i alm. ovn ved 200 grader i ca. 25 min (Indtil toppen er gylden)

Serveres med flødeskum, creme fraiche eller vaniljeis.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 1196 gange,
og udskrevet 25 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu