spæde spinatblade eller salat250 g. spæde spinatblade eller salat
250
g.
rød salat, f.eks. lollo rosso250 g. rød salat, f.eks. lollo rosso
100
g.
cornichoner100 g. cornichoner
Marinade: Marinade:
5
spsk.
olivenolie5 spsk. olivenolie
3
spsk.
balsamico-eddike3 spsk. balsamico-eddike
1-2
fed
presset hvidløg1-2 fed presset hvidløg
salt salt
peber peber
Opskrift:
Skyl og skrub kartoflerne. Skær dem i 1 1/2 cm tykke skiver, og kog dem i ca. 2-3 min., til de er møre.
Hæld kartoffelskiverne til afdrypning i en sigte, og lad dem køle af.
Skyl og slyng spinatblade og salat grundigt.
Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og vend kartoffelskiverne heri.
Læg spinat- og salatblade på et fad - pluk store blade i mindre stykker - og læg kartoflerne ovenpå. Hæld marinaden over, hak cornichonerne groft, og drys dem over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 40822 gange, og udskrevet 601 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider