Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lamme- og karrygryde

Lamme- og karrygryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.lammesmåkød, eller lammebov
1 lille løg
50 g.karrypasta
1 lille knold ingefær
1 l.vand
50 g.smør
50 g.hvedemel
400 g.forskellige grøntsager
2 dl.kokosmælk
300 g.løse ris


Opskrift:

Skær lammekødet ud i passende små stykker.

Smelt smørret i en gryde, sautere løget af og derefter kødet i fedtstoffet. Tilsæt karry pastaen samt den revne skrællede ingefær. Tilsæt melet og afbag grundigt.

Herefter tilsættes kokosmælk, det koges op og tilsæt så vandet. Koges langsomt under låg i 45-60 minutter.

Grøntsagerne skrælles og skæres ud i passende stykker og tilsættes vores gryderet 10 minutter før den er færdig. Karry retten tilsmages med salt og peber.

Serveres med løse kogte parboiled ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7430 gange,
og udskrevet 190 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu