Lamme- og karrygryde

Lamme- og karrygryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.lammesmåkød, eller lammebov
1 lille løg
50 g.karrypasta
1 lille knold ingefær
1 l.vand
50 g.smør
50 g.hvedemel
400 g.forskellige grøntsager
2 dl.kokosmælk
300 g.løse ris
Opskrift:
Skær lammekødet ud i passende små stykker.

Smelt smørret i en gryde, sautere løget af og derefter kødet i fedtstoffet. Tilsæt karry pastaen samt den revne skrællede ingefær. Tilsæt melet og afbag grundigt.

Herefter tilsættes kokosmælk, det koges op og tilsæt så vandet. Koges langsomt under låg i 45-60 minutter.

Grøntsagerne skrælles og skæres ud i passende stykker og tilsættes vores gryderet 10 minutter før den er færdig. Karry retten tilsmages med salt og peber.

Serveres med løse kogte parboiled ris.





karakterer:
Opskriften er vist 9474 gange,
og udskrevet 267 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu