Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Kylling marinade

Kylling marinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Stk.

SaucerRet : Saucer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : GrastDK

Indsendt :





Ingredienser:
 Tariyaki sovs
 Olie, fx raps
 Paprika
 Barbacuesovs ( BBQ chipotle sauce fra rema)
 Basilikum (tørret)
 Aromat (knorr)
 Kød og grill (knorr)
 HP sovs
 Citronsaft
 Muscado sukker (mørk farin)
 


Opskrift:

De fleste ingredienser er på slum så en egentlig mængde har jeg ikke fastsat

Olie er bruges som fyldstof for at der er nok marinade, men overdoser men ikke over 50% af det samlede indhold
Smag til med muscado sukkeret

Marinaden har en ret kraftig smag, det er normalt smag efter sukker, salt, surheds ballancen.

Når du er tilfreds med smagen så kom kylling bryst fillet i, ryst godt.
Klem evt luft ud af posen og bind knude.
Kyllingen bliver bedst hvis den står til næste dag.

Tilberedning
Fillet steges eller grilles og pensles undervejs. Hust ikke for høj varme i for lang tid da sukkeret i marinaden ikke må brænde på.
Server med alt du lige kan finde på der passer til kylling


Bonus tips
Laver du lidt ekstra marinade kan du hælde resten på panden efter kyllingen er stegt, tilføje en slat fløde og køge den ind.
Smag til med salt og peber og du har en helt fantastisk sovs.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (4 stemmer)

Opskriften er vist 535 gange,
og udskrevet 9 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu