Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Verdens bedste brød med durummel

Verdens bedste brød med durummel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Jørn

Indsendt :





Ingredienser:
1 lille klump gær på størrelse med en ært
7.5 dl.vand
2 spsk.salt
200 g.durummel
800 g.hvedemel
 


Opskrift:

Rør gær og salt ud i vandet og tilsæt derefter durummel og hvedemel. Rør dejen løseligt sammen, og lad den hæve overdækket i skålen i mindst 12 timer ved stuetemperatur. Form dejen til en "løs" kugle på et meldrysset bord, og lad den hæve yderligere 1 ½ - 2 timer i en meldrysset skål. Tænd ovnene på 250 grader og anbring din støbejernsgryde med låget i ovnen.

Den skal stå i 30 minutter for at blive helt igennem glohed. Lemp nu dejen ned i den varme gryde/stegeso. Drys evt. med lidt mel i bunden for at være helt sikker på brødet ikke sidder fast, sæt låget på med det samme og bag brødet i 45 minutter. Tag derefter låget af og bag brødet yderligere i 15 min eller indtil det er smukt mørkt-gyldent i skorpen. Tag brødet ud af ovnen og vip det ud af gryden og lad det køle af på en rist.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)

Opskriften er vist 189 gange,
og udskrevet 1 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu