Makronerne knuses groft. Daim hakkes i små stykker. Fyldes i et fad og blandes godt. Cremefraiche, piskefløde sukker og vanillesukker hældes i en skål ( det hele på en gang). Piskes til det er godt cremet - mindst 5 minutter. Hældes over makroner og daim og glattes lidt ud. Sættes på køl.
Jordbær skylles og skæres i mindre stykker og lægges ovenpå cremen lige inden servering. Pynt evt. med lidt smeltet chokolade.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 17355 gange, og udskrevet 145 gange.
Energi:
KJ total 17845 (4248 kcal)
KJ pr. Pers 2974 (708 kcal)
Vægt ialt 1730 gram
Vægt pr. Pers 288 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1031 KJ (245 kcal) Protein 1.9 gram Fedt 15.5 gram Kulhydrat 25.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Birgit - 2020-06-04 14:55:03 Hej Julie. Jo makronerne bliver lidt bløde, men den kan sagtens laves nogle timer før den skal spises. Jeg pulveriserer ikke mine makroner, men lader dem være lidt grove og det virker bare perfekt. Har lavet desserten til en fest med over 50 personer og alle var meget begejstrede😊
Julie - 2018-10-29 13:33:40 Sindssyg lækker dessert, og den skal da prøves. Men bliver makronerne ikke helt bløde af den overdækket creme fraiche ?
Mormor - 2018-07-10 20:50:22 Fantastisk dessert
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider