Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Anderledes jordbær kage

Anderledes jordbær kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers 6 Pers
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Birgit

Indsendt :


Anderledes jordbær kage, billede 4 Anderledes jordbær kage, billede 1 Anderledes jordbær kage, billede 2 Anderledes jordbær kage, billede 3
Fotograf: Birgit  

Ingredienser:
250 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
4 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
4 dl. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   
  Evt. lidt smeltet mørk chokolade
   
Opskrift:
Makronerne knuses groft. Daim hakkes i små stykker. Fyldes i et fad og blandes godt. Cremefraiche, piskefløde sukker og vanillesukker hældes i en skål ( det hele på en gang). Piskes til det er godt cremet - mindst 5 minutter. Hældes over makroner og daim og glattes lidt ud. Sættes på køl.
Jordbær skylles og skæres i mindre stykker og lægges ovenpå cremen lige inden servering. Pynt evt. med lidt smeltet chokolade.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16735 gange,
og udskrevet 139 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 17845 (4248 kcal)
KJ pr. Pers 2974 (708 kcal)
Vægt ialt 1730 gram
Vægt pr. Pers 288 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1031 KJ (245 kcal)
Protein 1.9 gram
Fedt 15.5 gram
Kulhydrat 25.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Birgit  -  2020-06-04 14:55:03
Hej Julie. Jo makronerne bliver lidt bløde, men den kan sagtens laves nogle timer før den skal spises. Jeg pulveriserer ikke mine makroner, men lader dem være lidt grove og det virker bare perfekt. Har lavet desserten til en fest med over 50 personer og alle var meget begejstrede😊

Julie  -  2018-10-29 13:33:40
Sindssyg lækker dessert, og den skal da prøves. Men bliver makronerne ikke helt bløde af den overdækket creme fraiche ?

Mormor  -  2018-07-10 20:50:22
Fantastisk dessert