Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flødebollesnitter Med Sommerbær

Flødebollesnitter Med Sommerbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 snitter

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Cocio87

Indsendt :



Ingredienser:
 Kompot:
500 g.sommerbær
1 appelsin
75 g.sukker
5 husblasblade
 
 Bund:
200 g.hvedemel
125 g.farin
75 g.kokosmel
200 g.smør
 
 Skum:
150 g.sukker
80 g.glukose
60 g.vand
100 g.æggehvider
2 spsk.sukker
 
 Overtræk:
200 g.mørk chokolade
2 spsk.kokosolie
 
Opskrift:
Bland bær med fintrevet appelsinskal, ½ dl appelsinsaft og sukker i en gryde og giv dem et langsomt opkog. Simmer 3 min. Hæld straks i en stor skål.

Læg husblasbladene i blød i koldt vand i 5 min. Knug vandet af og smelt dem i den lune bærkompot. Sæt skålen i køleskabet i 2 timer.

Bland mel, farin og kokosmel i en skål og rør det sammen med smeltet smør.

Læg et stykke bagepapir i en 20x30 cm form, så det hænger ud over de lange sider. Pres dejen ud i formen, og bag ved 180 grader i 25 min.

Løft kagen op ved hjælp af bagepapiret, del den på langs til 2 smalle bunde og afkøl dem på en bagerist.

Fordel den tykke bærkompot på de 2 koskobunde, og sæt dem i køleskabet.

Kog sukker, glukose og vand, til det når en temperatur på 117 grader.

Pisk æggehviderne til blødt skum med 2 spsk sukker, og pisk den varme sukkerlage i i en tynd stråle. Pisk videre i 10 min.

Bred marengsmassen ud i et jævnt lag på de 2 kager, og sæt dem i køleskabet i 1 time.

Hak chokoladen groft og og smelt den sammen med kokosolie i en skål over et vandbad.

Hæld den smeltede chokolade over de 2 kager og sæt dem i køleskabet til chokoladen er stivnet.

Skær hver kage i 8 snitter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 989 gange,
og udskrevet 26 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu