piskefløde, pisket til skum4 dl. piskefløde, pisket til skum
2
spsk.
flormelis2 spsk. flormelis
Pynt: Pynt:
1
dl.
piskefløde, pisket til skum1 dl. piskefløde, pisket til skum
Chokoladekringler Chokoladekringler
Opskrift:
Chokolade og nødder hakkes groft, blandes og overhældes med sherry. Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp. Den røres i fyldet. Fløden piskes ikke for stiv, sødes og blandes forsigtigt med fyldet. Fromagen hældes i en skål og pyntes, når den er stiv, med flødeskum og chokoladekringler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(6 stemmer)
Opskriften er vist 13569 gange, og udskrevet 465 gange.
Kommentarer
else - 0000-00-00 00:00:00 kan man ikke bruge portvin
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider