Husblassen lægges i blød i koldt vand. Æggeblommerne piskes hvide med de 8 spsk. sukker og smages til med rom. Piskefløden piskes til skum, hviderne piskes til skum. Husblassen knuges let og opløses i lidt rom over varme, afsvales let og sigtes i æggemassen. Herefter tilsættes de stiftpiskede hvider og til sidst vendes flødeskummet i. Fromagen sættes til afkøling og pyntes ved servering med flødeskum.
Kirsebærrene koges op med sukker og en smule vand, bærrene tages op med hulske og lagen nedkoges til den tykner lidt, hvorefter bærrene igen tilsættes. Afkøles og serveres til fromagen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11660 gange, og udskrevet 305 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider