Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Romfromage med syltede kirsebær

Romfromage med syltede kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rom

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 fromage:
6 æg
6 spsk.sukker
1 dl.piskefløde
8 bladehusblas
½ dl.rom
 
 kirsebær:
250 g.kirsebær
150 g.sukker
 
 Pynt:
2 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Husblassen lægges i blød i koldt vand. Æggeblommerne piskes hvide med de 8 spsk. sukker og smages til med rom. Piskefløden piskes til skum, hviderne piskes til skum. Husblassen knuges let og opløses i lidt rom over varme, afsvales let og sigtes i æggemassen. Herefter tilsættes de stiftpiskede hvider og til sidst vendes flødeskummet i. Fromagen sættes til afkøling og pyntes ved servering med flødeskum. Kirsebærrene koges op med sukker og en smule vand, bærrene tages op med hulske og lagen nedkoges til den tykner lidt, hvorefter bærrene igen tilsættes. Afkøles og serveres til fromagen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10388 gange,
og udskrevet 257 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu