Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sauce Escabeche

Sauce Escabeche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Cocio87

Indsendt :



Ingredienser:
2 løg
1 dl.olivenolie
3 røde peberfrugter
2 røde chili
6 fedhvidløg
1 tsk.knust koriander
1 knsp.spidskommen
3 laurbærblade
3 spsk.konc. tomatpure
2 dl.hvidvin
1.5 dl.sherryeddike
1 bdt.persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pil og hak løgene. Steg dem klare i en gryde med olivenolie.

Rens peberfrugterne og skær dem i terninger. Rens chilierne og hak dem fint. Pil hvidløgene og knus dem.

Steg peberfrugterne sammen med løgene i 5 min. Tilsæt hvidløg, chili, koriander, spidskommen, laurbærblade, tomatpure og hvidvin. Simmer 10 min. Kog i nogle minutter, så sovsen bliver meget tyk.

Smag til med eddike.

Skyl og tør persillen og hak den fint. Rør den i sovsen og kog igennem. Smag til med salt og peber.

Nyd sovsen varm til stegt fisk eller fjerkræ.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3257 gange,
og udskrevet 31 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu