Leverposteg for allergikere

Leverposteg for allergikere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : ljo

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.lever (kalv-svin-kylling.)
200 g.kogte kartofler
 stort bundt grønt fra porrer eller et løg
1.25 dl.olie
 
50 g.speltmel
1 æg
1.5 dl.vand (mmælk el. fløde)
 evt.3 ansjoser eller 100 g. bacon
 evt.lidt allehånde
 
Opskrift:
Hak lever kartofler løg evt. ansjoser/babon i blender eller lign. tilsæt resten og bland godt.
Fyld i smurte forme, bages ca 1 time ved 180 g


karakterer:
Opskriften er vist 1311 gange,
og udskrevet 42 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu