Sveskerne fordeles i bunden af et rundt tærtefad på ca. 25 cm i diameter - beklædt med bagepapir.
Mandlerne skoldes og smuttes hvorefter de flækkes på langs.
Fordel mandlerne og sveskerne og tryk dem let ned i sveskerne.
Pisk æg og sukker luftigt og bland derefter fløden i (fløden skal ikke piskes) med let hånd.
Fløde/æggemassen fordeles over sveskerne.
Bages på midderste rille i ovnen ved 180/200 grader i ca. 40 min.
Kagen skal være gyldenbrun.
Stil den koldt. Kagen smager bedst afkøles og helst dagen efter.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1728 gange, og udskrevet 38 gange.
Energi:
KJ total 18890 (4497 kcal)
KJ pr. Pers. 2361 (562 kcal)
Vægt ialt 1460 gram
Vægt pr. Pers. 182 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1293 KJ (308 kcal) Protein 4.9 gram Fedt 17.4 gram Kulhydrat 35.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider