Portvinsfromage med mandler

Portvinsfromage med mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
5 bladehusblas
 dl.sødmælk
75 g.smuttede hakkede mandler
5 æggeblommer
4 spsk.sukker
½ l.piskefløde
0.75 dl.portvin
 
Opskrift:
Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggeblommer og sukker godt. Kog mælk og mandler sammen og hæld det i æggemassen under piskning. Kom det tilbage i gryden og varm op til lige inden kogepunktet under piskning. Tag straks gryden fra varmen. Knug vandet af husblasen og smelt den i den varme creme. Afkøl blandingen, til den er halvstiv. Pisk fløden og vend den i sammen med portvin. Kom fromagen i en skål og stil den køligt til næste dag. Pynt fromagen med flødeskum, lidt mandler og halverede udstenede vindruer.


karakterer:
Opskriften er vist 17213 gange,
og udskrevet 352 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu