Klassisk Lagkage
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Cocio87 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vaniljecreme:
Start med cremen. Æggeblommer, sukker og vanilje piskes sammen, derefter piskes maizena og 1 dl. af mælken i. Resten af mælken koges, hvorefter cremeblandingen kommes i og piskes godt igennem til det tykner. Hæld derefter cremen i en skål, så den ikke brænder på. Afkøles helt. Cremen skal anvendes samme eller næste dag. Knus makronerne, og stænk dem med likør. Smør to lagkagebunde med marmelade, og læg dem sammen med markroner og flødecreme. Læg den sidste lagkagebund øverst, tryk let sammen, og dæk kagen med film. Stil kagen koldt i mindst 3 timer og gerne til næste dag. Glasur eller flødeskum: Pisk fløden til skum, og smør et tyndt lag på kagens overflade. Fyld resten i en sprøjtepose, og sprøjt pynt på top og sider. Eller lav en glasur af 200 g. flormelis og varmt vand. Pynt med frisk frugt. |
|
|
Opskriften er vist 12460 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




