Skotske Æg med Dijondip

Skotske Æg med Dijondip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 stk

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : MessyJ

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æg
3 spsk.hvedemel
 
 Fars:
400 g.frossen hel spinat
250 g.kalve og svinekød
1 tsk.salt
1 æg
1 løg
3 spsk.hvedemel
1 dl.mælk
1 tsk.karry
 peber
 olie til hænder og fad
 
 Panering:
1 æg
50 g.pankorasp
50 g.smeltet smør
 
 Dip:
1 dl.creme fraiche
2 tsk.grov dijonsennep
2 tsk.citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog æggene 8 min. Læg dem i iskoldt vand, og knæk skallerne let, så de bliver nemmere at pille. Pil dem, når de er kolde.

Lad spinaten tø op, og pres væden af den i et dørslag. Hak den groft med en kniv.

Rør kødet med salt i et par min, til det bliver lidt sejt. Tilsæt æg, revet løg og mel. Rør mælk og spinat i farsen, og smag til med karry og peber.

Del farsen i 6 portioner. Form en portion fars til en kugle med olierede hænder, og tryk den flad.

Vend et kogt æg i mel, og pak det ind i farsen. Læg den på et fad smurt med olie. Gentag med resten af fars og æg.

Tænd ovnen på 250 grader varmluft, og læg bagepapir på en bageplade.

Dyp de indpakkede æg i sammenpisket æg, og vend dem i rasp. Læg dem på bagepladen, og stænk dem med smeltet smør. Bag i ovnen 15 min, og vend efter de første 7 min.

Rør cremefraiche sammen med sennep, og smag til med citronsaft, salt og peber.

Deæ evt de skotske æg i halve, og server med dip og salat.

TIP: Man kan også stege æggene i fritureolie, det er klassisk.





karakterer:
Opskriften er vist 1722 gange,
og udskrevet 47 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu