Smelt skumfiduser og vand i en gryde ved lav temperatur.
Pisk fløden stiv i en skål.
Pisk æggehviderne stive i en anden skål.
Smelt chokoladen og bland den sammen med skumfiduserne.
Bland skumfidusblandingen sammen med fløden.
Vend forsigtigt æggehviderne i massen.
Stil i køleskabet i minimum 4 timer før servering men gerne længere.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 1135 gange, og udskrevet 14 gange.
Kommentarer
Per - 2018-03-18 19:16:19 Kan det passe med 2.5 liter, skulle det ikke havde været DL ???
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider