Varm vandet og hæld mælken heri. Opløs gæren i væsken og tilsæt salt og sukker. Tilsæt herefter blødt smør og mel. Ælt dejen godt sammen og lad den hæve i ca. 30 minutter. Slå dejen ud på bordet og form den til et franskbrød, stil den på en bageplade og skær et par snit i brødets overflade. Lad den efterhæve i 30 minutter. Pensl den med æg eller mælk og bag den i ca. 25 minutter ved 200 grader varmluft.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3570 gange, og udskrevet 98 gange.
Energi:
KJ total 8713 (2074 kcal)
KJ pr. portion 8713 (2074 kcal)
Vægt ialt 808 gram
Vægt pr. portion 808 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1078 KJ (256 kcal) Protein 6.9 gram Fedt 4.2 gram Kulhydrat 48.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider