Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Lækre chokoladeboller

Lækre chokoladeboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 16 Pers.
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Gær
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
45 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
75 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   


Opskrift:

Lun mælken og smelt smørret heri. Opløs gæren heri og tilsæt sukker og salt. Tilsæt æg og hakket chokolade, pas på at væsken ikke er for varm, ellers smelter chokoladen. Rør melet i lidt efter lidt. Lad dejen hæve i 60 minutter. Slå dejen ud og form 16 boller, stil dem på en bageplade og lad dem efterhæve i 30 minutter. Pensl med æg. Bag dem i 10-12 minutter ved 175 grader varmluft.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1439 gange,
og udskrevet 29 gange.


Energi:
KJ total 14444 (3439 kcal)
KJ pr. Pers. 902 (214 kcal)
Vægt ialt 1110 gram
Vægt pr. Pers. 69 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1301 KJ (309 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 44.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu