Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vegansk Bønnepostej som klassisk Leverpostej

Vegansk Bønnepostej som klassisk Leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Postej

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Gåsefar

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.Sortøjede Bønner
0.5 tsk.Stærk Sennep
0.5 tsk.Stødt Nelliker
1 tsk.Allehånde
2 tsk.salt
2 Løg
 olie
Opskrift:
Læg sortøjede bønner i blød i 8 timer. Kog derefter bønnerne i 30 min. Sigt vandet fra og lad bønnerne køle lidt af.

Skær løg i halve ringe og steg dem i olie med kydderierne og sennep indtil de er gyldne.

Blend nu de sortøjedebønner, salt og løgblandingen sammen til konsistensen minder om postej.

Postejen er god både kold og lun og kan serveres med klassisk leverpostejs tilbehør, da den smager fuldstændig ligesom leverpostej.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 1821 gange,
og udskrevet 21 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu