| |
|
Vegansk Bønnepostej som klassisk Leverpostej
Vegansk Bønnepostej som klassisk Leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
PålægRet : Pålæg - Pålæg
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja
Indsendt af : Gåsefar
Indsendt :
| |
|
|
500 | g. | Sortøjede Bønner500 g. Sortøjede Bønner | 0.5 | tsk. | Stærk Sennep0.5 tsk. Stærk Sennep | 0.5 | tsk. | Stødt Nelliker0.5 tsk. Stødt Nelliker | 1 | tsk. | Allehånde1 tsk. Allehånde | 2 | tsk. | salt2 tsk. salt | 2 | | Løg2 Løg | | | olie olie |
| |
Læg sortøjede bønner i blød i 8 timer.
Kog derefter bønnerne i 30 min.
Sigt vandet fra og lad bønnerne køle lidt af.
Skær løg i halve ringe og steg dem i olie med kydderierne og sennep indtil de er gyldne.
Blend nu de sortøjedebønner, salt og løgblandingen sammen til konsistensen minder om postej.
Postejen er god både kold og lun og kan serveres med klassisk leverpostejs tilbehør, da den smager fuldstændig ligesom leverpostej.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 2170 gange, og udskrevet 25 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2020-11-10 11:33:46 Smager ret godt
|
|