Vegansk Bønnepostej som klassisk Leverpostej

Vegansk Bønnepostej som klassisk Leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Postej

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Gåsefar

Indsendt :

Ingredienser:
500 g.Sortøjede Bønner
0.5 tsk.Stærk Sennep
0.5 tsk.Stødt Nelliker
1 tsk.Allehånde
2 tsk.salt
2 Løg
 olie
Opskrift:
Læg sortøjede bønner i blød i 8 timer. Kog derefter bønnerne i 30 min. Sigt vandet fra og lad bønnerne køle lidt af.

Skær løg i halve ringe og steg dem i olie med kydderierne og sennep indtil de er gyldne.

Blend nu de sortøjedebønner, salt og løgblandingen sammen til konsistensen minder om postej.

Postejen er god både kold og lun og kan serveres med klassisk leverpostejs tilbehør, da den smager fuldstændig ligesom leverpostej.


karakterer:
Opskriften er vist 2870 gange,
og udskrevet 34 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2020-11-10 11:33:46
Smager ret godt