Evt. lidt malt eller loppfrø eller æblepulver men det er ikke nødvendigt At tilsætte mere Evt. lidt malt eller loppfrø eller æblepulver men det er ikke nødvendigt At tilsætte mere
Opskrift:
Dag1
Bland alle ingredienserne, og ælt dejen til den virker glat
Stil dejen i køleskabet tildækket af film eller låg
Dag2
Vend dejen ud på bordet og del den i 2 forme og lad den hæve et par timer på køkkenbordet dækket af et viskestykke
Bag brødene ved 180gr i 40-45 min i varmluft ovn
Hvis ikke man har surdej laves den nogle dage i forvejen
Surdej.
3 del vand
1 del hvedemel
2 del grahamsmel. Piskes godt sammen ,står i 4 dage. Tag halvdelen fra til brødene. Tilsæt 1 del vand 1del grahamsmel.
gem til side pisk i glasset engang imellem til næste gang det skal det skal bruges
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2243 gange, og udskrevet 29 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider