Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Råsyltede agurker, gammeldags

Råsyltede agurker, gammeldags, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Glas

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ladegaard

Indsendt :



Ingredienser:
6 agurker
7.5 dl.Eddike
2.5 dl.kogende vand
1 kg.Sukker
100 g.Fint salt
3 tsk.Sennepsfrø
 Evt. 2 dildkroner
 Konserveringsmiddel
 
Opskrift:
Vask agurkerne grundigt i koldt vand, skær dem i tykke skiver (1-2 cm), og læg dem i glassene sammen med sennepsfrø og evt. dildkroner. Rør eddike, vand, sukker og salt sammen til det er opløst, tilsæt konserveringsmiddel og hæld lagen over agurkerne, hvorefter glassene lukkes.
Agurkerne skal trække i køleskab i 1 uge, og efterfølgende opbevares i køleskab.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2381 gange,
og udskrevet 38 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Prøv den der er sat ind !  -  2019-05-14 22:21:15
en hel agurk (gerne dansk og købt om sommeren) 2dl lager eddike 2 dl. vand 1dl sukker en tsk. salt en tsk. sorte peberkorn