Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sauce whisky

Sauce whisky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : john

Indsendt :



Ingredienser:
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
140 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 tsk. Rosmarin, tørret
2 tsk. Paprika
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 spsk. Whisky
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Cayennepeber
   
Opskrift:
Smelt smør og steg de hakkede løg. Tomat puré røres i. pisk godt til det tykner. Tilsæt krydderier og whisky og lad det koge lidt. Til sidst tilsættes fløden. Lad det simre 10-15 min. Mens der piskes godt.

Lav saucen om formiddagen, så den kan stå og trække hele dagen.




karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7447 gange,
og udskrevet 120 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 13362 (3181 kcal)
KJ pr. Pers. 2227 (530 kcal)
Vægt ialt 976 gram
Vægt pr. Pers. 162 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1369 KJ (325 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 32.1 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu