Smelt smør og steg de hakkede løg. Tomat puré røres i. pisk godt til det tykner. Tilsæt krydderier og whisky og lad det koge lidt. Til sidst tilsættes fløden. Lad det simre 10-15 min. Mens der piskes godt.
Lav saucen om formiddagen, så den kan stå og trække hele dagen.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7607 gange, og udskrevet 125 gange.
Energi:
KJ total 13362 (3181 kcal)
KJ pr. Pers. 2227 (530 kcal)
Vægt ialt 976 gram
Vægt pr. Pers. 162 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1369 KJ (325 kcal) Protein 2.1 gram Fedt 32.1 gram Kulhydrat 9.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider