Sauce whisky

Sauce whisky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : john

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
140 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 tsk. Rosmarin, tørret
2 tsk. Paprika
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 spsk. Whisky
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Cayennepeber
   
Opskrift:
Smelt smør og steg de hakkede løg. Tomat puré røres i. pisk godt til det tykner. Tilsæt krydderier og whisky og lad det koge lidt. Til sidst tilsættes fløden. Lad det simre 10-15 min. Mens der piskes godt.

Lav saucen om formiddagen, så den kan stå og trække hele dagen.




karakterer:
Opskriften er vist 8118 gange,
og udskrevet 138 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13294 (3165 kcal)
KJ pr. Pers. 2215 (527 kcal)
Vægt ialt 972 gram
Vægt pr. Pers. 162 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1367 KJ (325 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 32.2 gram
Kulhydrat 8.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu