Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaffecreme

Kaffecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
135 g.sukker
 dl.piskefløde
½ kopstærk kaffe
4 æggeblommer
2 tsk.vanillesukker
1 spsk.whisky
2 bladehusblas
 
 pynt:
 god mørk chokolade
 


Opskrift:

I en stor metalskål piskes æggeblommer, kaffe, vanille, whisky og sukker sammen. Sæt skålen over en gryde med kogende vand. Skålen må ikke nå ned i vandet. Pisk i 3 min. eller til cremen tykner. Hæld cremen over i en lille skål og lad den køle af. Imens udblødes husblasen i koldt vand. Knug husblasen og kom den i en lille gryde med 2 spsk vand. Lad den opløses over svag varme, køl den lidt af, men ikke så meget at den stivner. Kom husblasen i cremen dråbevis og bland grundigt. Fyld cremen i kopper eller små skåle og sæt dem i køleskabet. Ved servering drysses kaffecremen med spåner af chokolade.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11626 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

fløden ?   -  2014-04-10 13:09:04
Fløden, hvad skal man gøre med den ??