Skræl æblerne og skær dem i tern læg dem i letsaltet vand mens dejen tilberedes.
Pisk olie med sukker og farin pisk æggene i et ad gangen.
Sigt de tørre ingredienser sammen og bland dem i dejen.
Hæld vandet fra æblerne og tilsæt dem sammen med de hakkede valnødder.
Hæld dejen op i en velsmurt og melet randform.
Bages ved 175 grader ca. 1½ time.
lad kagen afkøle 20 min i formen.
Vend kagen ud på en rist og lad den køle helt af.
Ved serveringen overhældes kagen med en sirup.
Hertil koges smør sukker mælk og vanillesukker sammen 1 min
Lad siruppen afkøle lidt inden den hældes over kagen.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 9849 gange, og udskrevet 74 gange.
Energi:
KJ total 28761 (6847 kcal)
KJ pr. Portion 28761 (6847 kcal)
Vægt ialt 1904 gram
Vægt pr. Portion 1904 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1510 KJ (359 kcal) Protein 3.8 gram Fedt 23.2 gram Kulhydrat 35.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider