Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krydret æblekage ala john

Krydret æblekage ala john, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Johnalacarte

Indsendt :



Ingredienser:
500 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
3.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 tsk. Muskat
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
100 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Glasering:
3 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
3 spsk. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
0.5 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Skræl æblerne og skær dem i tern læg dem i letsaltet vand mens dejen tilberedes. Pisk olie med sukker og farin pisk æggene i et ad gangen. Sigt de tørre ingredienser sammen og bland dem i dejen. Hæld vandet fra æblerne og tilsæt dem sammen med de hakkede valnødder.

Hæld dejen op i en velsmurt og melet randform. Bages ved 175 grader ca. 1½ time.

lad kagen afkøle 20 min i formen. Vend kagen ud på en rist og lad den køle helt af.

Ved serveringen overhældes kagen med en sirup. Hertil koges smør sukker mælk og vanillesukker sammen 1 min Lad siruppen afkøle lidt inden den hældes over kagen.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9702 gange,
og udskrevet 61 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 28761 (6847 kcal)
KJ pr. Portion 28761 (6847 kcal)
Vægt ialt 1904 gram
Vægt pr. Portion 1904 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1510 KJ (359 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 23.2 gram
Kulhydrat 35.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu