Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bagte blommer med havtorn, kørvel, med marskepone

Bagte blommer med havtorn, kørvel, med marskepone , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers

Kold DessertRet : Kold Dessert -

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Poul Melchior

Indsendt :



Ingredienser:
 Is:
100 g.rørsukker
4 dl.kaffefløde
5 æggeblommer
1 tsk.Vaniliepulver
3 husblasblade
250 g.marskepone
0.5 bdt.kørvel
 
 Bagte blommer:
1 blomme pr. person
100 g.rørsukker
1 tsk.citron saft
 
 Havtornsirup
250 g.havtorn
150 g.sukker
1 tsk.vaniliepulver
3 dl.appelsin juice
 
Opskrift:
Is:
Smelt rørsukker i en gryde, rør i den til det er lysebrunt, tilsæt fløden og varm det op, tag gryden af varmen og pisk til al karamellen er opløst.
Varm fløden op til kogepunktet, hæld den direkte under pisning af æggeblommer og vaniliepulver, afkøl massen.
Læg husblas i blød i kold vand.
Pisk marskeponen i massen, vend hakket kørvel og smeltet husblads i, frys isen i portionsforme.

Bagte blommer:
Del blommerne og tag stenene ud, læg dem op i et ildfast fad, med den åbne side op. Drys med sukker og citronsaft.
Blommerne bages i en forvarmet ovn ved 170 grader i 10 til 12 minutter eller til blommerne er bløde. Lad dem afkøle.

Havtornsirup:
Kog havtorn, sukker, vaniliepulver, tilsæt appelsin juice, rør lidt i massen til det bliver let sirupagtigt.
Blend og sigt det over blommerne, lad det trække på køl indtil brug.



karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 956 gange,
og udskrevet 27 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu